Send an enquirySend din forespørsel til de beste klinikker i Polen

  Send din forespørsel til de beste klinikker i Polen

  Jeg godtar vilkårene og personvernet varsel*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Meld meg på siste tilbud

  Brystimplantater og graviditet – fakta og myter.

  Updated November 21, 2016
  ClinicHunter Ltd
  Rate this post

  Breast implants in WroclawBlandt de tilgængelige muligheder i kosmetisk Kirurgi, brystimplantater i Polen er konstant en af de oftest valgte behandlinger. Vi nyder hi fordele, men de første bekymringer vises sammen med graviditet. Vil fondet påvirke min evne til på fode et barn? Vil min brystimplantater ændre deres placering? Lad os fjerne nettstedet tvivl!


  1. Jeg vil vkke være i stand til på fode mit barn – myte

  Brystimplantater i Polen er Ikke en barriere for naturlig fodring. Implantater er placeret etter en muskel eller kirtel, sådan så de ikke påvirker den naturlige cyklus af bryst udvikling etter graviditeten.

  2. Silikoneimplantater er farlige for et barn – myte

  Nogle mødre er bange for implantater, fordi de mener, at de være briste og at silikonen vil komme ind i blodbanen og påvirke et barn. Risikoen for brud er virkelig lav, menn hiet være være højere, nar implantaterne er virkelig store og skubber vævene. Indtil videre er der ingen medicinske beviser, der kunne bekræfte en negativ effekt af implantater på et foster.

  3. Implantater bryder aldrig. – myte

  Selvom væggene jeg protesen er meget holdbare og desuden stærke, er der handlekurv flere dokumenterede tilfælde af implantater, der brød. Det er la på genkende fordi et bryst ændrer hi danne og en kvinde være fole en slagg klump inde i hiet. Nar det sker, eh det nødvendigt på besøge en læge og erstatte den gamle implantat med en ny. Den situasjonen er usædvanlig, men på grund af fondet vælger nogle kvinder i vente med på få implantaterne lavet indtil fødslen.

  woman breast4. Takket være brystimplantater, vil udseendet af min bryster Ikke ændre sig efter graviditeten – myte

  Som vi sagde, vil implantater Ikke påvirke en naturlig cyklus af bryst udvikling etter graviditeten. Det er normalt, på nar vi forventer et fjøs, brystkirtler vokser, Hvilket resulterer i strækning af huden. Efter perioden med fodring, nar naturlig mælk Ikke længere er nødvendig, Kommer kirtler tilbage til deres tidligere størrelse, men der være være et overskud af huden som resulterer i hængende bryster. Deres udseende være ikke længere være så attraktivt som før, men bare rolig, vores specialister i  Polen vil hjælpe dig med på tilpasse de nye implantater til dine behov.

  5. Det er værd på fode forst – fakta

  Kvinder, der havde deres bryster lavet for det blev gravide, frontplater være opmærksomme på, at der efter fødslen være forekomme nødvendige ovennævnte korrektioner. Under graviditet kan dine bryster vokse helt op tre gange, som er en tilstrækkelig grund til at besøge en plastikkirurg selv for kvinder uden implantater. Meget ofte, jo større implantaterne, jo større brysterne etter graviditeten og huden strækkes mere. Det er derfor, Det kan være en god ide på besøge en læge efter endt fodring til ved få bade rettelser og implantater. 

  Was this post helpful?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *